BEMUTATKOZUNK / CÉLKITŰZÉSEINK

CÉLKITŰZÉSEINK

Célunk az emberek egészségének és jólétének javítása

Minden törekvésünk, emberi és tárgyi erőforrásunk az emberek egészségének javítását szolgálja. Gyógymódjainkat és termékeinket szeretnénk gyorsan és könnyen elérhetővé tenni az emberek számára a világon mindenütt.

Felelősségvállalás

Tudatában vagyunk, hogy tevékenységünk milyen nagy hatással van az emberek életminőségére, ezért nem csupán gyógymódokat kínálunk, de azt is biztosítjuk, hogy minden termékünk megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak és biztonsági előírásoknak.

Belső minőségellenőrzési és biztonsági intézkedéseinken felül minden munkafolyamatunkat a szigorú előírások, illetve az érvényes nemzetközi jogszabályok és irányelvek betartása mellett végezzük.

Környezetvédelem

Célunk a fenntartható fejlődés biztosítása, ezért körültekintően felmérjük tevékenységünk környezeti hatásait, és védjük a természetet, fejlesztjük környezetünket.

A környezettudatos gondolkodás szellemében az Exeltis folyamatosan fejleszti munkafolyamatait, termékeit és szolgáltatásait. Arra törekszünk, hogy gyártási tevékenységünk, üzemeink és a világ minden részén működő irodáink minél kisebb mértékben szennyezzék a környezetet; a hulladékkezelést minél hatékonyabban oldjuk meg; erőforrásainkkal minél gazdaságosabban bánjunk; és cégünk minden szintjén környezetvédő hozzáállást honosítsunk meg.

Értékeink: a kiválóság, a tisztelet, a felelősségvállalás és az integritás.